Reclame
Facebook
CAUTARE
COS CUMPARATURI
  0 produse
CATEGORII
INFORMATII UTILE
OFERTE SPECIALE
Apus de soare - Set 5 bucati
Apus de soare - Set 5 bucati
RON 706,68    RON 599,00

StarToShop » » » Tablou Startonight DualView - DTB1894 » DTB1894

Cal arab
[DTB1894]
140
Cal arabCal arab

Descriere

Tablourile Startonight Dual-View sunt imprimari de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

 
Reincarcare
Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 25 de minute.

 
Montaj
Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

 
Aplicabilitate
Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile Startonight Dual-View pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

Dimensiuni disponibile

20 cm  x   30 cm -   51,44 ron

40 cm  x   60 cm - 129,53 ron

60 cm  x   90 cm - 253,68 ron

80 cm  x 120 cm - 389,26 ron

Preturile includ TVA.Pret:
51.44 RON
11.83 €
Optiuni disponibile:
Alege dimensiunea:
Acest produs se gaseste in catalogul nostru din Sunday 14 August, 2011.
Comentarii


TOP VANZARI
PRODUSE NOI
Ceas Ecolight Abstract portocaliu
Ceas Ecolight Abstract portocaliu
RON 30,06
   
© 2014 StarToShop   Punctro.com

Tablouri, Cadouri personalizate, Ceasuri perete, Cadouri barbati, Cadouri copii, Cadouri idei

Roib, 20 cm x 30 cmDescriereTablourile Startonight Dual-View sunt imprimari de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale. ReincarcareImaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 25 de minute. MontajPot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic. AplicabilitateRedand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile Startonight Dual-View pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …cadou, cadouri, tablouri, ceasuri, luminoase, dual view, fluorescente, fosforescenteTablouri, Cadouri personalizate, Ceasuri perete, Cadouri barbati, Cadouri copii, Cadouri idei cadou, cadouri, tablouri, ceasuri, luminoase, dual view, cadouri, cadou, tablouri, ceasuri perete, tablouri picturi, tablouri pictura, cadou craciun, cadou barbati, cadouri idei, cadouri personalizate, tablouri abstracte ,bucatarie,canvas,cu flori,de vis